Βιογραφικό

Σεβδαλής Εμμανουήλ

Ο ειδικός παθολόγος κ.Σεβδαλής Εμμανουήλ γεννήθηκε στην Νεα Υορκη των Ηνωμένων πολιτείων Αμερικής. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Ρώμης στο τμήμα της Ιατρικής του πανεπιστημίου ¨La Sapienza¨ από όπου και αποφοίτησε το 2004 με βαθμό Αριστα.

Από το Σεπτέμβριο του 2004 εως τον Φεβρουάριο του 2005 πραγματοποίησε την κλινική του εξάσκηση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Polliclinico di Roma La Sapienza.To 2005 απέκτησε την άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος από το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας με βαθμό Άριστα .Το 2006 πραγματοποιησε την στρατιωτική του θητεία ως Ιατρος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας. Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας και για 3έτη εργάστηκε ως Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και αργότερα το 2009 στο Κέντρο Υγείας Ιτέας. Τον Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε την Ειδίκευσή του στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ”Τζάνειο” εώς το 2014.

Μετά την απόκτηση του τίτλου της Παθολογικής Ειδικότητας εργάστηκε ως Υπευθυνος Ιατρός Παθολογικου Τομεα σε Ιδιωτική Κλινική καθως και σε Ιδιωτική Εταιρία Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών κατ΄ οίκον.Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν.Πειραιά”Τζανειο”.Από το 2016 ειναι Ειδικος Παθολόγος του Κεντρου Προληπτικης Ιατρικης και Στοματικής Υγείας στον Πειραιά (Παλαιολόγου 5, Τ.Κ. 18535).

 

Ο κ.Σεβδαλής έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλαδα και εξωτερικό, έχει πολυαριθμες ανακοινώσεις σε συνέδρια ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων, της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας & Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής. Ως ιδιώτης ιατρός εξειδικεύεται στην πρόληψη και αντιμετώπιση οξέων και χρονίων παθολογικών νοσημάτων, του σακχαρώδη διαβήτη, υπέρτασης ,δυσλιπιδαιμιών, μεταβολικού συνδρόμου και λοιμωδών νοσημάτων.